Over Gejatte VerhalenGejatte Verhalen over Gejatte Verhalen:
Als ik ooit in het bejaardentehuis kom - wat ik overigens niet hoop, maar je weet het niet, misschien word ik tegen alle verwachtingen in heel oud - dan wil ik wel wat te vertellen hebben. De meeste opa’s en oma’s komen niet verder dan verhalen over de buurvrouw die voor de derde keer gedotterd is of wiens kat is weggelopen. Dat moet toch beter kunnen. Voor de zekerheid ben ik alvast aan het verzamelen geslagen. Allemaal anekdotes waarvan ik later ga doen alsof ik ze zelf heb meegemaakt. Ik gok erop dat mijn toehoorders dan dement genoeg zijn om niet door te hebben dat ik bij de helft van deze verhalen nog niet eens geboren was.

Mocht er iets tussenzitten dat lijkt op wat jij echt hebt meegemaakt: sorry. Waarschijnlijk heb je het net iets te hard staan vertellen in de kroeg en stond ik daar toevallig naast. Maakt niet uit. Zolang we straks niet in hetzelfde bejaardentehuis zitten, is er niks aan de hand.
Media over Gejatte Verhalen:
Volkskrant ****
Heaven
Miranda Leest 
3voor12 
OgmaLezers over Gejatte Verhalen:
“Het weblog van het jaar voor mij. Supergrappig”
“Ik heb ervan genoten!!!”
“Hahahahahahahaha”
“Mwuahahahahahaha”
“Volgens mij was ik hier bij!”
“Lieve Gejatte Verhalen, vanaf nu graag de namen en afzenders in de verhalen, moet je wel een juridische afdeling erbij nemen, maar t is het inmiddels wel waard.”
“Ja, ik wil nu ook minstens wel weten welke band dit was.”
“Achter de schermen zijn speculaties omtrent het ware gezicht van Gejatte verhalen trouwens ook hot!”
“Prachtig verhaal, komt me ergens bekend voor! Hahaha”
“Hilarisch!”
“Wat een toffe verhalen. Ik hoop dat ik in hetzelfde rusthuis terecht kom. Ik zorg voor de versnaperingen, u de FIJNE VERHALEN!”
“Leuke anekdotes en goed opgeschreven, mijn complimenten!”
“Hulde voor de Gejatte Verhalen. Vooral zo doorgaan. Jullie hebben er een fan bij.”
"Gejatte Verhalen maakt mijn dag, elke dag."